SIT Recruitment

 

INSTALLATIETECHNIEK I BOUWKUNDE I WERKTUIGBOUW I ELEKTROTECHNIEK

  • Projectleider Werktuigbouwkunde

    Branche: Installatietechniek Provincie:
    Referentienr.:
    Groningen
    WS00089

Functieomschrijving:

In jouw rol als projectleider werktuigbouwkunde stuur jij middelgrote projecten tot € 5 miljoen aan. De uitdaging vind jij daar in het type opdracht. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor projecten in de gezondheidszorg, de culturele sector, en/of controlled environments. Binnen jouw team stuur jij een werkvoorbereider en één of meer engineers/tekenaars aan, maar werk jij ook intensief samen met aanpalende vakgebieden als elektrotechniek en meet- en regeltechniek.

Je bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking en financiële rapportage, bouwt relatienetwerken op en je houdt je bezig met de uitvoering van verschillende werkzaamheden met betrekking tot het aansturen en coördineren van het projectteam. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en goedkeuren van meer- en minderwerken en het nemen van de benodigde beslissingen voor de projectrealisatie.

Functie eisen:

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding, minimaal gelijkwaardig aan een HTS-W diploma aangevuld met specifieke opleidingen/cursussen op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Ervaring in een soortgelijke rol is een vereiste. Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden en hebt sterk analytisch inzicht. Je toont betrokkenheid bij het werk, bent klantgericht en hebt een positieve en collegiale instelling.  

Is je interesse gewekt en spreekt deze vacature je aan? Dan komen we graag met jou in contact!

Interesse in deze vacature? Stuur je CV op of neem contact met ons op.

Nieuwe uitdaging?
Bekijk onze vacatures
Bekijk onze opdrachten

Contact? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen
u spoedig terug.