SIT Recruitment

 

INSTALLATIETECHNIEK I BOUWKUNDE I WERKTUIGBOUW I ELEKTROTECHNIEK

  • Projectleider Regiowerken

    Branche: Installatietechniek Provincie:
    Referentienr.:
    Gelderland
    WS00077

Functieomschrijving:

Ben jij een projectleider die de combinatie van complexe techniek en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw installatietechnische en/of werktuigbouwkundige expertise goed samen met andere disciplines? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor kleinere en middelgrote projecten met een waarde van € 1000 tot € 250.000. Als projectleider ben je in staat om op basis van een visuele inspectie snel de juiste technische oplossing te vinden. Ook kun je out of the box denken om te komen tot de beste technische oplossing voor de klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van goede klantrelaties.

Je ondersteunt vanuit de afdeling Beheer & Onderhoud de administratieve processen en kunt op de kleine projecten ondersteunen bij calculaties. Tevens ondersteun je de uitvoering vanuit kantoor, verwerk je werkbonnen en vraag je materiaal aan. Als projectleider ben je in staat om 'ad hoc' oplossingen te bedenken voor onverwachtse problemen of situaties die kunnen ontstaan tijdens de werkzaamheden.

Functie eisen:

Je  beschikt over minimaal een afgeronde hts opleiding werktuigbouwkunde, energietechniek of elektrotechniek. Je bent momenteel projectleider binnen een vergelijkbare werkomgeving en hebt een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Brede kennis van grote HVAC-installaties vanuit een W- of E-achtergrond is nodig.

Omdat deze functie een sterk klantdimensie kent, is het van belang dat je competenties hierop ontwikkeld zijn. Je bent communicatief zeer vaardig. Door jouw flexibiliteit kun je goed schakelen op verschillende klantniveaus. Je hebt een sterk inlevingsvermogen en werkt resultaatgericht.

Administratief ben je sterk onderlegd en je kunt ook snel schakelen tussen verschillende projecten. Tenslotte ben je een teamspeler en wil je samen de doelen bereiken.

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen we graag met jou in contact!

Interesse in deze vacature? Stuur je CV op of neem contact met ons op.

Nieuwe uitdaging?
Bekijk onze vacatures
Bekijk onze opdrachten

Contact? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen
u spoedig terug.