SIT Recruitment

 

INSTALLATIETECHNIEK I BOUWKUNDE I WERKTUIGBOUW I ELEKTROTECHNIEK

  • Senior Inkoper

    Branche: Installatietechniek Provincie:
    Referentienr.:
    Groningen
    WS00076

Functieomschrijving:

Als senior inkoper ben je dé expert op het gebied van inkoop. Vanuit jouw specialisme ben je verantwoordelijk voor het inkopen van materialen en diensten voor utilitaire projecten en services. Hierbij heb je zowel in de calculatie- als de uitvoeringsfase nauw contact met leveranciers én intern met de projectleiding, engineering, calculatie en werkvoorbereiding.

Binnen de trajecten waar je aan werkt, neem je de verantwoording voor het gehele inkoopproces: vanaf aanvragen tot nazorg. Als spin in het web tussen leveranciers en de (interne) klant zorg je onder andere voor een verantwoorde leverancierskeuze en voer je contractonderhandelingen. Doel hierbij is het behalen van de meest gunstige voorwaarden op het gebied van kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid. Inkoopafspraken, beleid en richtlijnen dienen hierbij als uitgangspunt.

Functie eisen:

Je  beschikt over een afgeronde hbo opleiding in een relevante studierichting. Je bent in het bezit van inkoop gerelateerde opleidingen, bij voorkeur NEVI. Je hebt ruime inkoopervaring binnen de utiliteit en bent op juridisch vlak goed onderlegd. Met jouw goede communicatieve vaardigheden weet je verbindinigen te leggen in een interne organisatie. Je bent iemand die het voortouw neemt en het overzicht weet te bewaren. Bij voorkeur heb je ervaring met SAP.

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen we graag met jou in contact!

Interesse in deze vacature? Stuur je CV op of neem contact met ons op.

Nieuwe uitdaging?
Bekijk onze vacatures
Bekijk onze opdrachten

Contact? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen
u spoedig terug.