SIT Recruitment

 

INSTALLATIETECHNIEK I BOUWKUNDE I WERKTUIGBOUW I ELEKTROTECHNIEK

  • Servicecoördinator

    Branche: Installatietechniek Provincie:
    Referentienr.:
    Flevoland
    WS00057

Functieomschrijving:

Als servicecoördinator coördineer je, volgens contractuele afspraken, onderhouds-, storings- en reparatiewerkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig laten uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden volgens jaarplanning, alsmede het inplannen van werkzaamheden voor het oplossen van storingen en reparaties. Door de verantwoordelijkheid voor de planning, tijds- en procesbewaking dien je op elk moment overzicht te kunnen geven van de stand van zaken van de diverse projecten/werkzaamheden.

Je onderhoudt intensief telefonisch contact met de opdrachtgevers, onderhoudt duurzame klantrelaties en denkt mee over totaaloplossingen. Verder verzorg je de calculaties van onderhoudscontracten, de werkvoorbereiding alsmede de facturering en de inzet van service-engineers.

Het is belangrijk dat je richtlijnen, werkinstructies en procedures naleeft die betrekking hebben op kwaliteits-, arbo- en milieubeleid. 
 

Functie eisen:

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau en een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je houdt overzicht in situaties waarin veel informatie verwerkt en geïnterpreteerd moet worden en bepaalt op effectieve wijze doelen en prioriteiten. Verder ben je communicatief vaardig, daadkrachtig en werk je resultaatgericht.

Is je interesse gewekt en spreekt deze vacature je aan? Dan komen we graag met jou in contact!

Interesse in deze vacature? Stuur je CV op of neem contact met ons op.

Nieuwe uitdaging?
Bekijk onze vacatures
Bekijk onze opdrachten

Contact? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen
u spoedig terug.