SIT Recruitment

 

INSTALLATIETECHNIEK I BOUWKUNDE I WERKTUIGBOUW I ELEKTROTECHNIEK

  • Werkvoorbereider service en onderhoud

    Branche: Installatietechniek Provincie:
    Referentienr.:
    Friesland
    WS00028

Functieomschrijving:

Als werkvoorbereider service en onderhoud draag je zorg voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van meerdere klussen en regiewerkzaamheden, zodat de kwaliteit en de kosten worden gewaarborgd. Hiervoor lever je informatie aan op het gebied van bestellingen van materialen, levertijden, en calculaties op het gebied van uit te voeren werkzaamheden en gekoppelde prijzen. Dit doe je door goed contact te onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Uiteindelijk ben jij de spil binnen het project en zorg je ervoor dat het binnen de gestelde tijd gerealiseerd wordt.

Ook zal je je bezig houden met het plannen van de werkzaamheden op de projecten en met het opstellen van offertes richting opdrachtgevers en onderaannemers. Ook het opstellen, opvolgen en beheren van onderhoudscontracten behoort tot het takenpakket. Hierover valt ook het bestellen van materialen voor de onderhoud, het bewaken van levertermijnen en het zorgdragen voor de aanlevering van de juiste gegevens aan de (service)monteurs.

Functie eisen:

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op MBO niveau, bij voorkeur WTB, aangevuld met vakgerichte cursussen op het gebied van service en onderhoud

Naast brede kennis van technische WTB-installaties, is kennis van de E-installaties een pre

Je hebt kennis van materiaal, en van diverse normen zoals de NEN 2767

Uitstekende comminicatieve vaardigheden

Je bent klantgericht, toont initiatief en werkt nauwkeurig

Gevoel bij de werking van de totale installatie inclusief elektrotechniek en besturing


Vind jij jezelf de ideale kandidaat voor deze functie, dan komen wij graag met je in contact! Of ben je een schoolverlater/starter, maar hebt wel een grote interesse in deze functie, dan zien we ook jouw reactie graag tegemoet!

 

Interesse in deze vacature? Stuur je CV op of neem contact met ons op.

Nieuwe uitdaging?
Bekijk onze vacatures
Bekijk onze opdrachten

Contact? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen
u spoedig terug.