SIT Recruitment

 

INSTALLATIETECHNIEK I BOUWKUNDE I WERKTUIGBOUW I ELEKTROTECHNIEK

  • Projectleider E/W

    Branche: Installatietechniek Provincie:
    Referentienr.:
    Groningen
    WS00101

Functieomschrijving:

In de functie van projectleider signaleer je kansen voor nieuwe business bij bestaande klanten en vertaal je deze naar de interne organisatie. Je bent operationeel en financieel eindverantwoordelijk voor de uitvoering van meerdere E- of W- projecten. Deze projecten bevinden zich in verschillende fases, te weten: aanbieding, realisatie en afronding. Je werkt nauw samen met collega’s van commercie, bedrijfsbureau, uitvoering en derden. Je creëert randvoorwaarden voor de montageleider, zodat de installatiewerkzaamheden op de bouw verricht kunnen worden conform de opdracht en verwachtingen van de klant. Daarbij stuur je over meerdere projecten diverse montageleiders aan.

Functie-eisen:

Je hebt een afgeronde HTS / HIT E of W en werkt nu als projectleider met ervaring in de Retail of vergelijkbare markt. Communicatief ben je sterk en je kunt goed overtuigen. Je hebt een ambitieuze instelling en hebt ervaring in projectmanagement en klantbeheer.

Je kunt operationeel leidinggeven en collega’s motiveren en stimuleren. Werken in een dynamische en hectische omgeving zie je als uitdaging. Je houdt van afwisseling en je vindt het fijn om te werken met deadlines.

Is je interesse gewekt en spreekt deze vacature je aan? Dan komen we graag met jou in contact!

Bel ons op (0512) 38 38 28 of mail naar info@sitservices.nl.

Interesse in deze vacature? Stuur je CV op of neem contact met ons op.

Nieuwe uitdaging?
Bekijk onze vacatures
Bekijk onze opdrachten

Contact? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen
u spoedig terug.